Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Trivia: Τι θα γινόταν εάν ο Tennant είχε μείνει και στην 5η σεζόν;

Trivia: Τι θα γινόταν εάν ο Tennant είχε μείνει και στην 5η σεζόν;

Παρόλο που έχουν περάσει 6 (!) χρόνια από την εισαγωγή του Matt Smith στον ρόλο του Doctor, υπάρχουν ακόμα πράγματα για την πρώτη του σεζόν που δε γνωρίζουμε. Όπως για παράδειγμα, τι θα γινόταν εάν ο David Tennant είχε μείνει για μια σεζόν παραπάνω και ο Matt έπαιρνε τον ρόλο στην 6η σεζόν;

Πρόσφατα, ο Steven Moffat μίλησε στο Doctor Who Magazine και μας εξέγησε την βασική ιστορία που είχε στο μυαλό του σε αυτή την περίπτωση:

»Είχα μόνο μια γενική ιδέα. Αν είχε μείνει ο David για την 5η σεζόν θα ήταν σίγουρα η τελευταία του, έτσι είχα στο μυαλό μου πως θα ξεκινούσε με το TARDIS να πέφτει στον πίσω κήπο της μικρής Amelia – όπως και τώρα – και έναν άσχημα χτυπημένο και μελενιασμένο 10ο Doctor να βγαίνει από μέσα. Η Amelia τον βρίσκει, τον ταίζει ψαροκροκέτες με custard (βασικά όχι, αυτό ήταν για τον Matt, σε εκείνη την περίπτωση θα ήταν κάτι που θα ταίριαζε πιο πολύ στον David) και γενικά θα τον βοηθούσε. Αλλά εμείς, το κοινό, μπορούμε να δολυμε πως ο Doctor είναι σε άσχημη κατάσταση. Ίσως και να πεθαίνει. Τελικά θα έμπαινε μέσα στο TARDIS του και θα έφευγε.

Αλλά όταν επιστρέφει – πολλά χρόνια αργότερα για την Amy  – φαίνεται εντελώς καλά, και δεν θυμάται τίποτα από αυτά τα γεγονότα. Και φυσικά με τον καιρό, συνειδητοποιούμε πως αυτό που είδαμε ήταν ο 10ος Doctor στο τέλος της ζωής του, έτοιμος να αναγεννηθεί. Συμβάντα στα οποία θα επιστρέφαμε στο 13ο επεισόδιο της σεζόν..»

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα αυτής της ιστορίας είναι η αλλαγή που θα προκαλούσε στην σχέση του 11ου Doctor με την Amy, ακόμα και με τον Rory και την River.. είτε δεν θα τους συναντούσε ποτέ (πράγμα που αλλάζει τελείως την ιστορία της River Song) ή που θα τους συναντούσε μετά την αναγέννηση του.
Αλλά και η ιστορία με την πρώτη φορά που ο Doctor θα γνώριζε την μικρή Amelia…. τι θα προκαλούσε τελικά τον θανατό του και γιατί θα γύριζε σε εκείνη στην παιδική της ηλικία λίγο πριν αναγεννηθεί; Άβυσσος το μυαλό του Moffat.. 😛

Είναι μια από τις θεωρίες που δεν ξέρεις αν είναι για το καλύτερο που δεν έγιναν….! Για πείτε γνώμες..;;

Top