Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Trivia: Οι Tennant και Piper κατατάσσουν τους εαυτούς τους στους οίκους του Harry Potter

Trivia: Οι Tennant και Piper κατατάσσουν τους εαυτούς τους στους οίκους του Harry Potter

Το καπέλο της επιλογής μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα, καθώς οι τέως πρωταγωνιστές του Doctor Who, David Tennant και Billie Piper, έχουν επιλέξει σε ποιον Οίκο του Harry Potter θα πάνε. 😉

Ο Tennant δε χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ για το πού ανήκει: «Βασικά, είμαι Slytherin. Δε θα αλλάξω», είπε ο ηθοποιός. Δεδομένου ότι έπαιξε τον Barty Crouch Jr. στις ταινίες, η επιλογή του δε μας ξάφνιασε ιδιαίτερα- μιας που ήταν Θανατοφάγος και τα σχετικά.

Η Piper -μιλώντας μαζί με τον Tennant στο Wizard World Comic Con στο St.Louis- αποφάσισε ότι η ‘Ομάδα των Ερπετών’ ήταν η κατάλληλη και για αυτήν, επίσης: «Πήγα στο Σκοτεινό Οίκο», είπε περιπαιχτικά.

Ωστόσο, ενώ ο Tennant γνωρίζει σε ποια πλευρά ανήκει ως μάγος, ισχυρίζεται ότι όλη η διαδικασία επιλογής είναι ένα ‘περίεργο κόλπο’ στο σενάριο της Rowling:

«Ανέκαθεν το έβρισκα λίγο περίεργο αυτό. Εμφανίζεσαι, νομίζεις πως είσαι ένα εύκολο, χαρούμενο και τυχερό παιδί και από την πρώτη μέρα, σου λένε, ‘Όχι είσαι κακός, ανήκεις στο Slytherin’».
«Ως παιδοψυχίατρος, δε θεωρώ ότι είναι εξαιρετικό», συνέχισε γελώντας. «Οι άνθρωποι αναπτύσσονται σε διάφορα στάδια. Νομίζω ότι θα έπρεπε να δικαιούνταν να περάσουν πρώτα την εφηβεία προτού καταδικαστούν σε μια ζωή στη σκοτεινή πλευρά».

Είναι μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση αυτή, αλλά το καπέλο επιλογής φαίνεται να έπαιρνε πάντα τις σωστές αποφάσεις, σωστά; 😛

Σε ποιον οίκο πιστεύετε ότι ανήκουν οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς μας;;

 

Μετάφραση: Ειρήνη Μπάδα

Top