Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Το «Class» θα βγει μέσα στο 2016, και ο Peter Capaldi θα ήθελε να εμφανιστεί!

Το «Class» θα βγει μέσα στο 2016, και ο Peter Capaldi θα ήθελε να εμφανιστεί!

 

Coal Hill School

Η καινούργια χρονιά έφτασε με νέα για την επέκταση της σειράς μας, το καινούργιο spin off που περιμένουμε μέσα στη χρονιά. Η σειρά «Class» θα αποτελείται από 8 45-λεπτά επεισόδια, και θα προβληθεί μέσα στο 2016 στο BBC America (στο BBC Three για την Μεγάλη Βρετανία), όπως ανακοινώθηκε στα Television Critics Association στην Pasadena.

Η βάση της σειράς θα είναι το σχολείο Coal Hill, στο οποίο εργαζόταν ως δασκάλα η πρώην πια companion του Doctor, Clara Oswald – και το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στο πρώτο επεισόδιο της σειράς το 1963, όπου ήταν μαθήτρια η εγγονή του 1ου Doctor Susan, με καθηγητές τους Barbara Wright και Ian Chesterton οι οποίοι ήταν και companions για τις επόμενες σεζόν.

Η επίσημη περίληψη της σειράς, αναφέρει:

«Απίστευτοι κίνδυνοι σπάνε τους τοίχους του χώρου και του χρόνου, και με το σκοτάδι να έρχεται το Λονδίνο είναι απροστάτευτο. Με όλη τη δράση, την καρδιά και την ανδρεναλίνη των ιστοριών νεαρών ενηλίκων, αυτή η σειρά θα είναι το σχολείο Coal Hill και το Doctor Who όπως δεν τα έχετε ξαναδεί ποτέ».

Και για να απαντήσουμε την ερώτηση που σίγουρα τριγυρίζει στα μυαλά όλων σας, ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα κάνει στη σειρά κάποια εμφάνιση ο Doctor μας, Peter Capaldi. Ο ίδιος δήλωσε:

«Σίγουρα θα είχε πλάκα να εμφανιστώ στη σειρά, αλλά κανείς δεν μου το έχει ζητήσει ακόμα! Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω διαβάσει κάνενα από τα σενάρια.. αλλά ναι, προφανώς σε ένα spin off θα ήταν καλό εάν ο Doctor εμφανιζόταν που και που».

Τέλος, την γνώμη του είπε και ο Steven Moffat ο οποίος φαίνεται ενθουσιασμένος:

«Ο Patrick Ness αλλάξε τελείως την αρχική ιδέα που είχαμε σε μια καλύτερη. Είναι πολύ καλός σε κάτι που συνήθιζα να κάνω πολύ καλά όταν ήμουν νεότερος, δράμα για εφήβους, που είναι ο τρόπος που ξεκίνησα – και είμαι στα 53 τώρα!».

 

Πως σας φαίνεται η καινούργια σειρά που θα δούμε κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες;;

 

Πηγή1

Πηγή2

Top