Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Συνέντευξη του Patrick Ness: θα εμφανιστεί ο Capaldi στο Class;

Συνέντευξη του Patrick Ness: θα εμφανιστεί ο Capaldi στο Class;

Η 9η σεζόν μόλις τελείωσε, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν με σπέσιαλ επεισόδιο και ένα ολοκαίνουργιο spin off ετοιμάζεται – η σειρά μας είναι πιο ενεργή από ποτέ. Και ο Patrick Ness, σεναριογράφος του spin off, απαντάει σε μια πολύ σημαντική ερώτηση: θα δούμε τον 12ο Doctor στο «Class» ;

«Δεν μπορώ ούτε να το επιβεβαιώσω αλλά ούτε και να το αρνηθώ. Αλλά είμαι μεγάλος φαν του Peter Capaldi, ας ξεκινήσουμε από εκεί» είπε στους Radio Times.

«Είναι αστείο – δεν θα απαντήσω αυτή την ερώτηση. Έχω αρχίσει ήδη να αγνοώ δολώματα, tweets όπως ‘ακούσαμε αυτό’ κλπ. Και απλά γελάω, γιατί κάποια από τα πράγματα που έχω δει είναι πολύ λάθος. Πιστεύω πως θα είναι μια διασκεδαστική χρονιά.»

Επίσης, σχολίασε τους ηθοποιούς του spin off αλλά και που βρίσκεται στο γράψιμο της σειράς:

«Ο κύριος χαρακτήρας είναι κάποιος ολοκαίνουργιος. Υπάρχουν πολλοί, πολλοί, πολλοί ολοκαίνουργιοι, γιατί αυτό είναι που θέλω να δω. Θέλω να δω κάποιον που θα κάνει κάτι καινούργιο.
Τώρα όσο για το γράψιμο.. ο τρόπος που γράφω βιβλία, είναι… ξέρω την τελευταία ατάκα του βιβλίου, και ξέρω ήδη την τελευταία ατάκα από την πρώτη σεζόν του Class. Και ξέρω πως υπάρχουν πράγματα στην πορεία που έχω γράψει ήδη, ή που ανυπομονώ να τα γράψω. Οπότε έχω όλα τα επεισόδια σχεδιασμένα. Έχω γράψει αρκετά πράγματα – και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτά! Μακάρι να μπορούσα να σας πω λεπτομέρειες, αλλά είναι πολύ νωρίς για πληροφορίες».

Top