Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Συνέντευξη του Peter Capaldi για την 8η σεζόν

Συνέντευξη του Peter Capaldi για την 8η σεζόν

Η σημερινή Sunday Times, κυκλοφόρησε με μια συνέντευξη του Peter Capaldi, με μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για την 8η σεζόν..

Παρόλο που ήταν τεράστιος φαν της σειράς από μικρός, ο Capaldi είπε ότι χρειάστηκε να πειστεί πολύ πριν πάρει τον ρόλο: »Δεν ήθελα να είμαι ο Doctor σε ένα Doctor Who που δεν μου αρέσει. Έπρεπε να είμαι σίγουρος πως η σειρά πήγαινε σε μια κατεύθυνση που με ενδιαφέρει.»

Για την σχέση του Doctor και της Clara, δήλωσε: »Δεν θα υπάρχει καθόλου φλερτ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αυτό δεν είναι κάτι που απασχολεί αυτόν τον Doctor. Έχουν μια διασκεδαστική σχέση..αλλά όχι φλερτ. Τους κάλεσα και είπα ‘Δεν θέλω στιγμές μεταξύ τους’. Νομίζω πως υπήρχε κάποια ένταση με αυτό στην αρχή, αλλά ήμουν αμετάπειστος.»

Ο Peter Capaldi, επίσης είπε πως τους πήρε αρκετό καιρό να κατασταλάξουν στο κουστούμι του: »Δοκίμαζα οτιδήποτε πρότεινε ο καθένας. Πήγαμε ακόμα και σε ένα ειδικό μαγαζί για κουστούμια και κάναμε τεράστιες, εξοντωτικές συνεδρίες με ρούχα. Είναι εντάξει για κάνα τέταρτο, αλλά τη στιγμή που είχαμε φτάσει τις 3μιση ώρες ήμουν σε μια φάση ‘Πάρτε με από δω!’. Το πιο γελοίο σύνολο, αυτό που αγάπησα, είναι ένα που με έκανε να φαίνομαι σαν έναν Κόμη με μια παλιά, πλεχτή ζακέτα. Αυτό που καταλήξαμε τελικά..νομίζω πως είναι ένα σκληρό λουκ. Πάντα ήθελα τον Doctor μου να είναι στα μαύρα – αφού πάντα τον έβλεπα με σκοτεινά χρώματα. Όχι με τουίντ. Ο Matt είναι στ’αλήθεια ένας νέος, κουλ τύπος -μπορεί να φορέσει οτιδήποτε, αλλά εγώ, ήθελα να γυρίσω στα παλιά και να είμαι σκοτεινός.»

Για τις κριτικές προς πρόσφατες ιστορίες που ‘το παρακάνουν’, ανέφερε: »Έχουμε και ακόμα πιο τραβηγμένα να δείξουμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, αλλά πρόκειται να είναι λιγάκι διαφορετικό από ότι έχουμε δει. Με λίγο περισσότερη βαρύτητα. Κάποιες καταστάσεις είναι πιο μελαγχολικές και νομίζω πως υπάρχουν πιο πολλές δραματικές σκηνές. Στα προηγούμενα δύο ή τρία χρόνια, που τα αγάπησα, υπήρχε συχνά μια δύναμη που σου έπαιρνε την ανάσα. Ακόμα το έχουμε αυτό, αλλά έχουμε ένα άλλο επίπεδο δράματος, σε έναν άλλο τόνο. Και οι σκηνές είναι πιο μεγάλες.»

Παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε την ξεκαρδιστική απάντηση του Capaldi, όταν τον ρώτησαν για πόσο καιρό η μητέρα του του αγόραζε τα μονοετή περιοδικά-αφιερώματα του Doctor Who :

Top