Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Steven Moffat: »Δεν νομίζω πως θα γράψω εγώ την αναγέννηση του Capaldi»

Steven Moffat: »Δεν νομίζω πως θα γράψω εγώ την αναγέννηση του Capaldi»

Σε συνέντευξη του στο Doctor Who Magazine #502, o Steven Moffat μεταξύ άλλων, δήλωσε πως δε νομίζει πως θα είναι εκείνος showrunner όταν ο Peter Capaldi θα αποχωρήσει από τον ρόλο: »δεν έχω κανένα λόγο να υποθέτω πως θα γράψω άλλη μια αποχώρηση Doctor! O Peter λατρεύει τον ρόλο του, και μακάρι να τον έχει για πολύ καιρό ακόμα».

Τα λεγόμενα του συμβαδίζουν με μια συνέντευξη του Peter Capaldi πριν λίγους μήνες, όπου δήλωσε πως του έχουν ζητήσει να συνεχίσει στον ρόλο του Doctor όταν θα αναλάβει ο Chris Chibnall τη σειρά, παρόλο που ο ίδιος απάντησε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Επίσης, ο Moffat σχολίασε για το αν θα κάνει κάτι ιδιαίτερο στο τελευταίο του επεισόδιο όπως είχε κάνει ο προκάτοχος του Russell T Davies, ή όχι :
»Η αποχώρηση ενός showrunner δεν σημαίνει τίποτα στο κοινό. Οι περισσότεροι από τους θεατές δεν ξέρουν καν την ύπαρξη μου, οπότε δε θα το καταλάβαιναν καν αν επιχειρούσα να τους αποχαιρετήσω. Πόσο ντροπιαστικό θα ήταν αυτό! Οπότε δε νομίζω πως θα κάνω κάτι μεγαλοπρεπές στην αποχώρηση μου. Απλά θέλω να κάνω κάτι πραγματικά καλό, πριν δώσω τα ηνία στον Chris».

  • Lambros Tsintziras

    Ο Moffat ήταν ο καλύτερος! Quantum locked angel statues?!?!? Top that!

Top