Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Reviews > Review – Doctor Who 8×10 – In The Forest Of The Night

Review – Doctor Who 8×10 – In The Forest Of The Night

Review – Doctor Who 8×10 – In The Forest Of The Night

Η Κλάρα και ο Ντάνι περνούν μια νύχτα σε ένα μουσείο για μια εκπαιδευτική εκδρομή. Όταν ξυπνάνε, όμως, τους περιμένει μια τεράστια έκπληξη. Όλο το Λονδίνο είναι πλέον ένα απέραντο δάσος, δέντρα έχουν φυτρώσει εν μία νυκτί και είναι τεράστια. Ο Doctor καταλαβαίνει ότι το πρόβλημα είναι παγκόσμιο και δεν μπορεί να αντιληφθεί τι πρόκειται να συμβεί.

Όλοι μαζί προσπαθούν να βρουν μια λύση στο πρόβλημα. Για να βρεθεί η λύση όμως, πρέπει πρώτα να βρεθεί η αιτία του προβλήματος. Ποιος είναι ο υπεύθυνος αυτής της εισβολής και τι θα γίνει στον πλανήτη Γη; Ένα κοριτσάκι και μαθήτρια της Κλάρα μπορεί και επικοινωνεί με το δάσος και ο Doctor θα πρέπει να πάει στην καρδιά του δάσους για να αντιμετωπίσει αυτό που απειλεί και πάλι τη Γη.

12 In-the-Forest-of-the-Night-Promo-Pics-11

«Είμαστε εδώ από την αρχή και θα είμαστε έως το τέλος.» Κάποιος λοιπόν βρίσκεται πάντα στη Γη όπου την προστατεύει. Μέσα στις φυλλωσιές, στα δέντρα, μέσα στο πράσινο. Πλέον, αυτός ο κάποιος καλέστηκε από την επερχόμενη καταστροφή που θα φέρει ο ήλιος. Το τέλος της Γης καταφτάνει και κανείς δεν μπορεί να το αποτρέψει πλέον. Το μέλλον πρόκειται να διαγραφεί, όλες οι φορές που ο Doctor σε όλες τους τις ενσαρκώσεις έχει ταξιδέψει στο μέλλον δεν θα υπάρχουν. Το τέλος έφτασε, και ο Doctor δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα αυτή τη φορά.

H Κλάρα όμως αποφασίζει ότι στο τέλος όλη η ανθρωπότητα θα πέσει όλη μαζί. Λέει στον Doctor ότι πρέπει να φύγει με το TARDIS μακρυά, να συνεχίζει να σώζει πλανήτες. Τον ευχαριστεί για όλα και τον αποχαιρετά. Όμως ο Doctor δεν μπορεί να τους αφήσει μόνους. Άλλωστε… Είναι και δικός μου κόσμος. Περπατώ στη γη, αναπνέω το οξυγόνο σας! Ο Doctor είχε εκτιμήσει λάθος την κατάσταση. Όπως έχει ξαναγίνει πολλές φορές στο παρελθόν, τα δέντρα είναι εκεί για να σώσουν την κατάσταση. Θα λειτουργήσουν ως ασπίδα προστασίας για την Γη και δεν θα επιτρέψουν στον Ήλιο να της κάνει κακό.

Εν τω μεταξύ, η Μίσσυ ξανακάνει την εμφάνισή της λέγοντας ότι της αρέσουν οι εκπλήξεις παρακολουθώντας και πάλι την Κλάρα! Ποια είναι; Τι θέλει; Γιατί επέλεξε την Κλάρα; 2 επεισόδια απέμειναν για το τέλος της 8ης σεζόν του DOCTOR WHO!!!

Πως σας φάνηκε το 8x10 - In The Forest Of The Night

View Results

Loading ... Loading ...

Top