Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Ποια ιστορία θα ήθελε ο Peter Capaldi να δει στη σειρά;

Ποια ιστορία θα ήθελε ο Peter Capaldi να δει στη σειρά;

Δεν υπάρχει σχεδόν καμία ιστορία που το Doctor Who δεν μπορεί να πει. Αυτό είναι το εκπληκτικό με μια σειρά με έναν εξωγήινο ταξιδιώτη του χρόνου που είναι εκατοντάδων χρονών και μπορεί να πάει οπουδήποτε θέλει στον χώρο και στον χρόνο. Υπάρχει όμως μια ιστορία που δεν έχει γίνει ξανά στη σειρά μας και ο Peter Capaldi θα ήθελε να δει..

Όταν τον ρώτησαν σε συνέντευξη ποια είναι η ιστορία που θα ήθελα πάρα πολύ να δει στη σειρά, απάντησε:

»Θα μου άρεσε να δω τον Doctor παγιδευμένο σε μια τηλεοπτική σειρά που είναι σαν το Doctor Who. Υπάρχει ένας κεντρικός χαρακτήρας που είναι ένας μυστηριώδης χρονοταξιδιώτης, και πιθανότατα έχει πρόβλημα αλκοολισμού. Και πρέπει να υποδυθεί πως πολεμάει άντρες σε στολές τεράτων. Θα μου άρεσε να δω τον Doctor μέσα στο Doctor Who. Να ξυπνήσει μια μέρα και να πρέπει να υποδυθεί τον τον Doctor στη σειρά.»

Αρκετές σειρές έχουν κάνει τέτοιες ιστορίες (για παράδειγμα το Supernatural με το επεισόδιο »French Mistake») αλλά λίγες με επιτυχία. Αν και θα είχε πλάκα να δούμε και στο Doctor Who ένα τέτοιο επεισόδιο. Αν και νομίζω το πιο αστείο απ’όλα θα ήταν το πρόσωπο του 12ου Doctor όταν ανακαλύψει πως είναι ένας χαρακτήρας της τηλεόρασης..

Αλλά τώρα ξέρουμε πως θα είναι το τελευταίο επεισόδιο του Peter Capaldi και δεν έχει καμία σχέση με κάτι τέτοιο. Τι λέτε όμως, θα σας άρεσε να δούμε την καινούργια Jodie Whittaker σε μια τέτοια ιστορία;;

Top