Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Πιθανή ημερομηνία επιστροφής 10ης σεζόν και καινούργιοι guest star

Πιθανή ημερομηνία επιστροφής 10ης σεζόν και καινούργιοι guest star

Παρόλο που τα γυρίσματα της σειράς  σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίζονται μέχρι τον Μάρτιο -και μάλλον θα γίνουν και μερικά στον Καναδά- ο Peter Capaldi είπε σε έναν φαν πως η σειρά μάλλον θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2017!

Βγάζοντας φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους Whovians ενδιάμεσα στα γυρίσματα, μια κοπέλα τον ρώτησε πότε θα γυρίσει η σειρά και ο Doctor μας άφησε να του ξεφύγει πως μετά τα Χριστούγεννα, είναι πολύ πιθανό ο Απρίλιος να είναι ο μήνας της επιστροφής.. αν εκμεταλλευτούν και το διάλειμμα του Πάσχα, όπως γινόταν στις πρώτες σεζόν του New Who που η σειρά ξεκιούσε την άνοιξη, μια πιθανή ημερομηνία είναι στις 15 Απριλίου! Δείτε τη συζήτηση στο παρακάτω βίντεο:

 

Επιπλέον οι guest star ανακοινώνονται ένας ένας, και περιμένουμε πολλά ονόματα ακόμα να συμπληρώσουν τη λίστα. Πάμε να δούμε τους κυριότερους:

Γνωρίζουμε ήδη πως ο Matt Lucas θα επιστρέψει στον ρόλο του Nardole -μάλλον για περισσότερα από ένα επεισόδια- αλλά στο πρόσφατο τεύχος του Doctor Who Magazine ο Steven Moffat μας εξήγησε ακριβώς γιατί αποφάσισε να τον φέρει πίσω:

»Αποφάσισα πως ο Nardole θα έπρεπε να γυρίσει στο Doctor Who, όταν ο Matt Lucas επικοινώνησε μαζί μας, λέγοντας πως του άρεσε πολύ που εμφανίστηκε στη σειρά και αν θα μπορούσε να γυρίσει πίσω. Και απλά σκεφτόμουν, οκ, είναι αυτός ο τύπος στο LA που του προσφέρουν κάθε είδους πιλότο σειράς, και μπορεί να κάνει ότι καριέρα θέλει αλλά έχει αποφασίσει πως αντί για όλα αυτά προτιμάει να πάει στο Cardiff και να παίξει στο Doctor Who. Είναι δικός μου. Ανήκει στον κόσμο μας. Οπότε είδα μια ευκαιρία και την πήρα, αποφασίζοντας να εισάγω την καλύτερη κωμωδία που έχω δει στη σειρά σε τακτική βάση.»

 

 

Σειρά έχει ο ηθοποιός Ralf Little που με το παρακάτω βιντεάκι ‘διέψευσε’ τις φήμες πως θα εμφανιστεί στην επόμενη σεζόν.. 😛


Το BBC κρατάει τις λεπτομέρειες για τον ρόλο του κρυφές, αλλά σίγουρα όσο προχωράνε τα γυρίσματα θα μάθουμε κάτι παραπάνω.

 

H Mina Anwar, γνωστή στους whovians από το spin off της σειράς »The Sarah Jane Adventures» όπου υποδυόταν την Gita Chandra, μητέρα της νεαρής Rani, θα εμφανιστεί και εκείνη στο ίδιο επεισόδιο. Το μόνο που γνωρίζουμε για τον χαρακτήρας της, είναι πως θα ονομάζεται Goodthing.

 

Άλλη μια προσθήκη στο cast, -αν και είναι μόνο φήμη ακόμα- είναι ο ηθοποιός Deep Roy (Star Trek, The X-Files, Charlie and the Chocolate Factory) ο οποίος λέγεται πως θα υποδυθεί ένα ρομπότ στο δεύτερο επεισόδιο τα γυρίσματα του οποίου μόλις τελείωσαν στην Ισπανία και είναι το ίδιο που θα εμφανιστούν οι Ralf Little και Mina Anwar.

O Deep Roy έχει εμφανιστεί ξανά στη σειρά στα Classic series, παίζοντας τον Mr Sin στην ιστορία »The Talons of Weng-Chiang» του Tom Baker το 1977.

 

Η πιο πρόσφατη αλλά και η πιο διάσημη προσθήκη, είναι ο ηθοποιός David Suchet γνωστός στον κόσμο της τηλεόρασης από τον ρόλο του ως τον Ηρακλή Πουαρό της Αγκάθα Κρίστι. Θα είναι guest star σε ένα επεισόδιο γραμμένο από τον Mike Bartlett και ο χαρακτήρας του θα είναι ο Landlord.

Top