Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Peter Capaldi: δεν θα ήθελα έναν άντρα για companion

Peter Capaldi: δεν θα ήθελα έναν άντρα για companion

12 doctor confession dialΔίνοντας διάφορες συνετεύξεις τις μέρες που πέρασαν, ο Doctor μας σχολίασε διάφορα θέματα μεταξύ αυτών τον λόγο που δεν θα ήθελε να είναι άντρας ο επόμενος companion. Έχουμε δει τον Steven Moffat να σχολιάζει πως έχει κάποια ιδέα για την επόμενη companion αλλά όχι κάποια συγκεκριμένη ηθοποιό, και ο Peter Capaldi έχει και εκείνος την δική του γνώμη:

«Με την καλύτερη θέληση στον κόσμο, δεν θα ήθελα έναν τύπο. Φοβάμαι πως θα δώσουν σε εκείνον όλη τη δράση και εγώ απλά θα κάθομαι στην άκρη και θα λέω επιστημονικές ανοησίες.. ‘ει Peter, δεν χρειάζεται να κυνηγήσεις τα Zygon, άσε τον τυπά να το κάνει’ – και αυτό θα ήταν απαίσιο. Θέλω εγώ να κυνηγάω τα Zygons! Επίσης θα ήθελε λίγο από καράτε του Jon Pertwee. Λίγο Venusian aikido» λέει γελώντας.

Επίσης αποκάλυψε, τον λόγο που δεν ήθελε να δοκιμάσει για τον ρόλο του Doctor όταν γινόταν το casting για την ταινία του 1996: πίστευε πως δεν θα τα καταφέρει.

«Αγαπούσα τη σειρά πάρα πολύ, αλλά ήξερα πως δεν θα έπαιρνα τον ρόλο, οπότε δεν ήθελα να περάσω αυτή την εμπειρία. Ποιο θα ήταν το νόημα; Ήταν δελεαστικό, αλλά ήξερα τι θα συμβεί οπότε δεν υπήρχε λόγος. Το μόνο που θα γινόταν, θα ήταν πως θα έλεγα ‘ήμουν τόσο κοντά στο να γίνω ο Doctοr – τους συνάντησα, διάβασα το σενάριο!’ και θα προτιμούσα να μην γίνει αυτό. Ο Paul ήταν μεγάλος ηθοποιός, και θα το έδιναν σε έναν μεγάλο ηθοποιό από την αρχή. Μου άρεσε πάρα πολύ ο Paul, ήταν υπέροχος – αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω εγώ τον ρόλο. Ήμουν αρκετά σοφός για να γνωρίζω πως απλά είχαν βάλει το όνομα μου στην λίστα… οπότε σκέφτηκα πως δεν θέλω να το πλησιάσω.»

Βέβαια, όλα είχαν αίσιο τέλος, αφού πήρε τον ρόλο την κατάλληλη στιγμή – και ελπίζουμε να τον έχει για πολύ καιρό ακόμα. Τέλος, σχολίασε πως ευχαρίστως θα έκανε περισσότερα επεισόδια αν γινόταν:

«Είμαι σοκαρισμένος από την ταχύτητα που περνάει ο χρόνος. Έχω κάνει ήδη 26 επεισόδια, και δεν ξέρω πως συνέβη αυτό. Μένω έκπληκτος γιατί άνθρωποι με ρωτάνε πότε θα φύγω – πράγμα που σε κάνει να νιώθεις ανεπιθύμητος. Ή όπως μου είπε κάποιος πρόσφατα ‘θα κάνεις μόνο 6 επεισόδια του χρόνου γιατί κουράζεσαι πολύ;’. Δεν ξέρω πως τα σκέφτονται αυτά. Έξι επεισόδια; Δεν λέει αυτό το συμβόλαιο μου. Και θα έκανα 20 επεισόδια αν με άφηναν! Θα μπορούσα να γυρίζω το Doctor Who όλο τον χρόνο, με μεγάλη ευχαρίστηση!»

Top