Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Patrick Ness: » Μην περιμένετε παλιούς εχθρούς στο ‘Class’ »

Patrick Ness: » Μην περιμένετε παλιούς εχθρούς στο ‘Class’ »

Scribblers, Patrick Ness...May0038342 Daily.Telegraph Pic; Jay Williams 07770 576076 www.jaywilliams.co.uk Books; Pic shows author Patrick Ness at the Scribblers event at Cardiff University 8-3-12

Σε συνέντευξη του στο EW, ο Patrick Ness, σεναριογράφος του επερχόμενου spin off μας δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν σκοπεύει να επαναφέρει κάποιους γνωστούς μας ‘κακούς’ στην καινούργια σειρά, καθώς θέλει να μας δείξει νέα, δικά του πράγματα:

»Θέλω να δείξω νέα πράγματα στον κόσμο. Θέλω να έχουμε καινούργια πράγματα που ίσως δεν έχουμε ξαναδεί. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μου. Προσπαθώ να σας σοκάρω με κάτι καινούργιο. Κάτι σαν τους Weeping Angels, που μας σύστησε ο Steven Moffat μερικά χρόνια πριν – ήταν ολοκαίνουργιοι. Δεν σκοπεύω να υπάρχουν Weeping Angels στο ‘Class’, απλά αναφέρω ότι ήταν κάτι καινούργιο στη σειρά, ήταν κάτι απίστευτο και θα ήθελα να το κάνω και εγώ αυτό.
Η ιδέα είναι να πάρω ότι αγαπώ από τη λογοτεχνία των νεαρών ενηλίκων, δηλαδή το τεράστιο φάσμα που έχει, την έλλειψη φόβου όσον αφορά τα συναισθήματα, την αλήθεια και τον τρόπο  που παίρνει τους έφηβους χαρακτήρες σοβαρά ως πολύπλοκα ανθρώπινα όντα, και να το τοποθετήσω όλο αυτό στην τηλεόραση στο σύμπαν του Doctor Who. Η σειρά θα είναι στο στυλ των εφήβων, και θα έπρεπε να είναι για αυτούς πρώτα – αλλά ο καλός συγγραφέας νεαρών ενηλίκων φτάνει και πέρα από αυτό. Το καλύτερο από οτιδήποτε φτάνει πέρα από τα όρια του.»

 

Top