Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Ο Steven Moffat σχολιάζει την καινούργια companion, Pearl Mackie

Ο Steven Moffat σχολιάζει την καινούργια companion, Pearl Mackie

Σε συνέντευξη του, ο Steven Moffat σχολίασε την καινούργια companion και την επιλογή της, καθώς και το πότε θα τη δούμε για πρώτη φορά. Ένα έχω να πω…. τα σχόλια του, κάνουν τον χαρακτήρα της να φαίνεται πολλά υποσχόμενος! Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

»Το Bill βγαίνει από το Billie, εκτός αν αλλάξω γνώμη» σχολιάζει για το όνομα της. Επιπλέον, μας επιβεβαιώνει πως είναι από την δική μας εποχή και (δυστυχώς) όχι από το παρελθόν: »Είναι από το τώρα. Ξέρω πως υπήρχαν φήμες πως θα είναι από τη δεκαετία του 1980, αλλά δεν είναι. Απλά φοράει αυτά που οι νέοι φοράνε στις μέρες μας. Το ξέρω αυτό, διότι διάλεξε τα ρούχα της μόνη της».

Όσο για το γεγονός πως είναι μόλις η δεύτερη έγχρωμη companion μετά την Martha (Freema Ayeman) είπε: »Αποφασίσαμε πως η καινούργια companion δεν θα ήταν λευκή πολύ καιρό πριν και η απόφαση μας ήταν απόλυτη, διότι πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα. Απλά πρέπει. Δεν εννοώ με αυτό ότι δεν τα έχουμε πάει καλά – οι guest star της σειράς μας έχουν την μεγαλύτερη ποικιλομορφία στην τηλεόραση, αλλά νιώθω πως σε γενικές γραμμές θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι καλύτερο».

Επίσης μας υπόσχεται, πως θα είναι πολύ διαφορετική από την Clara: »Νομίζω πως έχει έρθει η ώρα για κάποιον με περισσότερες απορίες και πιο αστείο. Η οδηγία που δώσαμε στους σεναριογράφους της 10ης σεζόν είναι: η Bill είναι κάποια που κάνει τις ερωτήσεις που δεν έχει ρωτήσει κανείς εδώ και 53 χρόνια. ‘Αν έχεις ένα TARDIS που είναι μεγαλύτερο στο εσωτερικό, γιατί απλά δεν-;’ Σίγουρα θα υπάρχει μια αύρα της Donna Noble σε εκείνη».

Προσθέτει: »Άλλη μια από τις οδηγίες, είναι πως δεν είναι το είδος του ανθρώπου που πίστευε ποτέ πως θα ταξίδευε με έναν Άρχοντα του Χρόνου. Υπάρχει ένα στοιχείο ‘ξεχασμένης πριγκίπισσας’ σε κάποιες προηγούμενες companions, αλλά με την Bill προχωράμε από αυτό. Είναι κάποια που ποτέ δεν περίμενε να ταξιδέψει στο διάστημα, να πολεμήσει τέρατα, αλλά έχει την ‘αναίδεια’ ας το πούμε, να ρωτήσει όλες τις ερωτήσεις που υποτίθεται ότι δεν ρωτάς στο Doctor Who. ‘Πόσο διαφορετικό είναι να έχεις δυο καρδιές; Η μια είναι εφεδρική; Έχεις πολύ, πολύ υψηλή αρτηριακή πίεση;;’ ».

Τέλος, μας υπενθιμίζει πως θα αργήσουμε να την γνωρίσουμε, καθώς όπως ξέρουμε το πρώτο της επεισόδιο θα είναι το πρώτο της 10ης σεζόν: »Θα την συστήσουμε στο πρώτο επεισόδιο του 2017. Δεν θα εμφανιστεί στο Χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ του 2016, γιατί αυτό θα χαλούσε την παρουσίαση της σεζόν.. οπότε θα υπάρχει κάποιος άλλος, ένας/μια guest companion για τα φετινά Χριστούγεννα, όπως η River Song είχε τον ρόλο της companion πέρυσι.
Όμως, το πως θα συναντήσουμε για πρώτη φορά την Bill και τον Doctor του χρόνου, είναι κάτι πολύ ασυνήθιστο για εμάς..» .

Top