Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > O Peter Capaldi σχολιάζει την επόμενη σεζόν και την σχέση του με τον Moffat

O Peter Capaldi σχολιάζει την επόμενη σεζόν και την σχέση του με τον Moffat

series-9-capaldi-landscape-3

Η 9η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα, κι όμως οι συζητήσεις για την 10η σε συνεντεύξεις έχουν αρχίσει ήδη – ειδικά τώρα που γνωρίζουμε πως ο Peter Capaldi ανανέωσε το συμβόλαιο του και θα είναι μαζί μας στην επόμενη σεζόν. Ο ίδιος, σχολίασε πως ο τρόπος που θα τελειώσουν τα πράγματα σε αυτή τη σεζόν, μπορεί να τον οδηγήσουν να γίνει ξανά ένας κυνικός και πιο κλειστός Doctor του χρόνου:

«Είναι ωραίο να τον βλέπουμε πιο εύθυμο, αλλά φυσικά όπως όλη η ιστορία εκτυλίσσεται, γίνονται όλο και πιο φριχτά πράγματα. Οπότε πιστεύω πως προς το τέλος, θα σκέφτεται ‘είχα δίκιο, έπρεπε να μείνω κυνικός, κλειστός και καχύποπτος’.
Έχω κάνει μόνο δυο σεζόν, αλλά πέρασαν τόσο γρήγορα! Μέχρι τώρα έχω κάνει 26 επεισόδια.. και κάθε φορά που περνάει μια σεζόν, και ανακαλύπτουμε τόσα πράγματα για τον Doctor, πρέπει να τα αφήσουμε και να αρχίσουμε από την αρχή. Πρέπει να κάνουμε κάτι φρέσκο και να βρούμε καινούργια πράγματα – αλλά αυτή είναι μια ωραία και ενδιαφέρουσα πρόκληση. Έτσι, είμαι ενθουσιασμένος που ξέρω προς τα που πάει. Γιατί είναι πιο πρόθυμος, αλλά ταυτόχρονα είναι και πιο σκοτεινός. Νομίζω πως θα γίνει ένας πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας.»

Επίσης, σχολίασε την σχέση του με τον Steven Moffat λέγοντας που έρχονται στιγμές που έχουν μικρές διαφωνίες – αλλά πάντα σε υγιή βαθμό, όπως είπε στο Digital Spy:

«Πιστεύω πως ο Steven είναι απίστευτος, όπως και η ομάδα που έχουμε. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Έχω κάποιες ιδέες σχετικά με το που θα έπρεπε να πάμε και πως θα έπρεπε να είναι ο χαρακτήρας, και γενικότερα συμφωνούμε σε αυτά. Κάποιες φορές διαφωνούμε, αλλά τελικά όλα βρίσκουν τον δρόμο τους – πιστεύω πως είναι καλό να υπάρχουν δημιουργικές σχέσεις όταν διαφωνούν οι άνθρωποι.»

Top