Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Ο Peter Capaldi μιλάει για την επόμενη companion, τον καινούργιο showrunner αλλά και την 10η σεζόν

Ο Peter Capaldi μιλάει για την επόμενη companion, τον καινούργιο showrunner αλλά και την 10η σεζόν

Η σειρά μας κάνει διάλειμμα για τον επόμενο χρόνο (ο οποίος να δω πως θα περάσει :'( ) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάνουν το ίδιο και οι ηθοποιοί/παραγωγοί της σειράς. Ο Peter Capaldi έκανε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις στους RadioTimes, όπου μας λέει πως παρόλο που ξεκουράστηκε λίγο μετά την 9η σεζόν (άφησε μάλιστα και hiatus beard 😛 ) έχει ήδη ξεκινήσει να προπονείται για την επόμενη σεζόν!

«Πρέπει να είσαι σε καλή φυσική κατάσταση για να κάνεις Doctor Who, οπότε ετοιμάζω τον εαυτό μου και έχω ξεκινήσει να προπονούμαι για να αρχίσω τη σειρά. Όταν ξεκινήσουμε, θα είναι για 9 μήνες και το πιο σημαντικό πράγμα εκεί είναι να είσαι σε καλή φυσική κατάσταση και να συννενοείσαι για όλα. Περιμένω πως και πως να αρχίσουμε!»

Όταν ρωτήθηκε αν έκανε κάποια άλλη δουλειά στο διάλειμμα του Doctor Who, η απάντηση του ήταν πως το μυαλό του βρίσκεται μόνο στον Άρχοντα του Χρόνου:
«Δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα ήθελα να κάνω αυτή τη στιγμή. Πραγματικά περιμένω για να συνεχίσουμε το Doctor Who. Έχουμε πολύ καλούς σεναριογράφους και μερικές εκπληκτικές ιστορίες για την επόμενη σεζόν!»

Πρόσφατα η σειρά μας είπε το μεγάλο αντίο στην Κλάρα της Jenna Coleman, αλλά όπως είπε ο Peter:
«Μου λείπει πάρα πολύ. Αν και δεν είπαν αντίο στην ίδια την Jenna, την βλέπω ακόμα πολύ συχνά, αλλά όταν λένε αντίο οι χαρακτήρες πιστεύω δείχνει την στοργή που έχουν ο ένας για τον άλλον. Ελπίζω να δουλέψω ξανά μαζί της σε κάτι άλλο στο μέλλον».
Δεν γράφω παραπάνω, γιατί πιστεύω πως είναι καλύτερο να δείτε ολόκληρη την υπέροχη απάντηση του σχετικά με την Jenna στο παρακάτω βίντεο:

Όμως όσο και να μας λείπει η Κλάρα, υπάρχουν πολλές σκέψεις και υποθέσεις σχετικά με το ποια θα πάρει τη θέση της. Αλλά απ’ότι δήλωσε ο Capaldi δεν την έχουν βρει ακόμα:
«Είχαμε απλά κάποιες σύντομες συζητήσεις για αυτό, δεν έχουμε διαλέξει ακόμα κάποιον – όχι απ όσο ξέρω. Ίσως να έχουν διαλέξει κάποιον αλλά περιμένω πως θα την συναντήσω πριν γίνει τελική η απόφαση. Απλά ψάχνουμε για κάποιον διαφορετικό» πρόσθεσε με ένα μυστήριο χαμόγελο να συνοδεύει την τελευταία λέξη…. τι να σημαίνει αυτό άραγε; 😛

Παράλληλα με αυτά όμως, σχολίασε και ποιο ήταν το αγαπημένο του επεισόδιο στα γυρίσματα για αυτή τη σεζόν, το οποίο δεν ήταν άλλο από το «Heaven Sent» στο οποίο ήταν εντελώς μόνος του :
«Το επεισόδιο που ήμουν μόνος μου ήταν μια μεγάλη πρόκληση γιατί πίστευα πως το κοινό θα κουραζόταν από το πρόσωπο μου και τα κόλπα μου. Αλλά κατά κάποιο τρόπο ήταν υπέροχο να κάνω ένα επεισόδιο – και το λέω αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – με κανέναν άλλο ηθοποιό, γιατί μου επέτρεψε να έρθω πολύ κοντά με το πλήρωμα της σειράς. Οι άνθρωποι που έχουμε πίσω από τις κάμερες είναι φανταστικοί και έχω έτσι κι αλλιώς πολύ καλή σχέση μαζί τους, αλλά το να είμαι μαζί τους όλη την ώρα ήταν υπέροχο».

Επίσης, σχολίασε τα νέα που μάθαμε πρόσφατα για την αλλαγή showrunner που θα συμβεί στη σειρά, λέγοντας πως θα είναι συναρπαστικό να δει τι θα κάνει ο Chris Chibnall με τη σειρά:
«Πιστεύω πως ο Chris είναι ένας υπέροχος σεναριογράφος, και αυτό είναι και το υπέροχο με το Doctor Who – δεν ξέρω τι θα κάνει με αυτό. Θα είναι διαφορετικό και θα το οδηγήσει σε μια δικιά του κατεύθυνση…. και αυτό θα είναι υπέροχο. Αυτό είναι το ωραίο με αυτή τη σειρά, αλλάζει συνεχώς. Ο Steven ήταν θαυμάσιος αλλά θα είναι πολύ ωραίο να δω τι θα κάνει ο Chris.»

Τέλος, πρόσθεσε πως όποια κατεύθυνση και να πάρει η σειρά, για εκείνον το να παίζει τον Doctor θα τον κρατήσει σε εγρήγορση:
«Είναι πάντα μια πρόκληση. Δεν το παίρνω ελαφρά, είναι πάντα δύσκολο να βρεις έναν σωστό τρόπο να το κάνεις. Αλλά αυτό είναι μια απολαυστική πρόκληση».

Top