Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > O Peter Capaldi αποχωρεί από τη σειρά μετά την 10η σεζόν

O Peter Capaldi αποχωρεί από τη σειρά μετά την 10η σεζόν

Ήρθε πρώτη φορά στις οθόνες μας ως Doctor το 2013 και σήμερα ανακοινώθηκε πως το 2017 δυστυχώς θα είναι η χρονιά που θα αποχωρήσει από τον ρόλο.

Έκανε την ανακοίνωση στο BBC Radio 2 show με την Jo Whiley, εχθές το βράδυ σε συνεντευξή του.. μεταξύ άλλων για την 10η σεζόν, δήλωσε και την αποχώρηση του:

Peter Capaldi: »(Μιλώντας για την 10η σεζόν) νομίζω πως το μεγαλύτερο πράγμα για εμένα σε αυτή τη σεζόν είναι πως θα είναι η τελευταία μου. Θα είναι το τέλος για εμένα στη σειρά»

Jo Whiley: »Αλήθεια δε θα κάνεις άλλη σεζόν; Wow. Πως νιώθεις για αυτό;»

PC: »Νιώθω πολύ λυπημένος, λατρεύω το Doctor Who, είναι μια φανταστική σειρά να κάνει κάποιος και ήταν απίστευτη ευχαρίστηση να συνεργάζομαι με τους ανθρώπους -την οικογένεια- που το φτιάχνουν. Αλλά ήμουν πάντα από αυτούς που κάνουν πολλά και διαφορετικά πράγματα, δεν έχω ξανακάνει ποτέ την ίδια δουλειά για τρία χρόνια όπως τώρα. Νιώθω πως είναι η ώρα να προχωρήσω σε διαφορετικές προκλήσεις..»

JW: »Οπότε έχεις ακόμα να κάνεις τα γυρίσματα της αναγέννησης σου;»

PC: »Όχι, θα πάω στη δουλειά απόψε, θα είμαι ακόμα ο Doctor για αρκετό καιρό!»

JW: »Μα είναι τόσο τεράστιο, πως νιώθεις για αυτό; Πως θα δώσεις τον ρόλο σε κάποιον άλλον;»

PC: »Νιώθω λυπημένος φυσικά, αλλά και υπέροχα, ήταν ένα απίστευτο προνόμιο να παίξω αυτόν τον χαρακτήρα. Είναι μια εκπληκτική θέση για να έχει κανείς. Αλλά όπως σε όλα τα πράγματα, πρέπει να γνωρίζεις πότε είναι η στιγμή να προχωρήσεις..»

JW: »Πότε το ήξερες αυτό; Είχες υπογράψει για συγκεκριμένο χρόνο, ή απλά πήρες την απόφαση να αποχωρήσεις;»

PC: »Μου είχαν ζητήσει να μείνω περισσότερο, αλλά το συμβόλαιο μου τελείωνε μετά από αυτή τη σεζόν. Και όταν μου είπαν να μείνω και για την 11η σεζόν, σκέφτηκα πως λατρευώ αυτό που κάνω, αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα μπορέσω να το κάνω και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Γιατί αν δεν δίνω τον καλύτερο μου εαυτό δεν θέλω να το κάνω. Οπότε ναι, ήθελα να προχωρήσω σε άλλα πράγματα – αλλά δεν θα κάνω ποτέ ξανά κάτι τόσο ξεχωριστό όσο το Doctor Who.»

Εγώ προσωπικά πάντως ελπίζω να αλλάξει γνώμη και να μείνει έστω μια σεζόν ακόμα.. γιατί είναι ένας υπέροχος ηθοποιός και δυστυχώς δεν του δόθηκε το σενάριο που του άξιζε..
Αντίο Doctor Disco 🙁

Ακούστε ένα μέρος της συνέντευξής του παρακάτω:

 

Πηγή

Top