Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > O Moffat αποκαλύπτει πως το BBC παραλίγο να ακυρώσει τη σειρά!

O Moffat αποκαλύπτει πως το BBC παραλίγο να ακυρώσει τη σειρά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το BBC φαίνεται να σκεφτόταν να τελειώσει το Doctor Who μετά την αποχώρηση του David Tennant από τη σειρά το 2009, όπου μαζί του αποχώρησε και ο Showrunner Russel T. Davies.

david tennant

Ο αντικαταστάτης του Davies, Steven Moffat είπε στο Hay Festival : <<Νομίζω πως υπήρχαν σχέδια για να το τελειώσουν. Ήταν ο Russel T. Davies που τους είπε »Δεν σας επιτρέπεται να το τελειώσετε»>>.

Ο Moffat πρόσθεσε ότι ήταν μια τεράστια απόφαση μέσα στο BBC αν το Doctor Who θα συνέχιζε χωρίς τον Tennant. <<O David κατείχε αυτόν τον ρόλο με έναν θεαματικό τρόπο, δίνοντας του μια ολοκαίνουργια θρασύτατη, σέξυ  επίδοση, και τον μετέτρεψε σε έναν εθνικό θησαυρό>> είπε. <<‘Ετσι, η ιδέα για το αν η σειρά θα μπορούσε να προχωρήσει μετά την απουσία του ήταν ένα μεγάλο ερώτημα. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσοι άνθρωποι πίστευαν ότι δεν θα πετύχει καθόλου. Ήταν αρκετά τρομακτικό όταν το ανακάλυψα αργότερα>>.

 

Τελικά, – ευτυχώς για εμάς –  ο Matt Smith διαδέχτηκε τον David Tennant το 2010, παραμένοντας στο Doctor Who μέχρι και τα Χριστούγεννα του 2013. Την σειρά του πήρε ο Peter Capaldi που θα ξεκινήσει να πρωταγωνιστεί στην σειρά αυτόν τον Αύγουστο.

Top