Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > O Davison μιλάει για πιθανή επιστροφή και sequel του Five(ish) Doctors

O Davison μιλάει για πιθανή επιστροφή και sequel του Five(ish) Doctors

fiveish doctors

Ο Peter Davison σε συνέντευξη του στο Digital Spy, μίλησε για sequel του »The Five(ish) Doctors» και για την πιθανότητα ο Doctor του να επιστρέψει ξανά στη σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, για το προτεινόμενο sequel για το επεισόδιο του – πείραγμα της 50ης επετείου, είπε ότι είναι ακόμα πιθανό αν σκεφτεί μια αρκετά καλή ιδέα. Αλλά προειδοποίησε :

»Στο μυαλό μου, υπάρχουν δύο προβλήματα. Δεν θέλω να το κάνω αν είναι με μισή καρδιά και δεν είναι τόσο καλό όσο το προηγούμενο, έτσι θα πρέπει να είναι μια αρκετά καλή ιδέα.
Το άλλο πρόβλημα – και το κυριότερο – είναι ότι είχαμε το καλύτερο cast που μπορείς να φανταστείς. Στην κυριολεξία, όλοι είπαν ναι – με μια εξαίρεση – και είναι πολύ δύσκολο να φανταστώ ότι θα τους φέρω ξανά όλους μαζί.. και χωρίς πληρωμή! Δε θα μπορούσα να τηλεφωνήσω σε ανθρώπους και να τους ζητήσω να το κάνουν χωρίς καθόλου λεφτά – θα τελείωνε η υπομονή τους! Έτσι αν είχα κάποια καλή ιδέα, μετά θα έπρεπε να βρω τρόπο να τους πληρώσω! Όλα αυτά δεν είναι δυνατά, αλλά δεν θα ήθελα να το κάνω αν δεν νόμιζα ότι θα βγει καλύτερο.»

Επίσης, δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στην σειρά υπό τις σωστές συνθήκες :

»Το ‘Time Crash’ ήταν ένα πολύ έξυπνο σενάριο από τον Steven Moffat – με τον 10ο Doctor να θυμάται τον 5ο Doctor, αλλά και με τον David Tennant να θυμάται να με βλέπει στην τηλεόραση – έτσι δούλεψε σε πολλά επίπεδα. Αλλά αυτό θα είναι πάντα το πρόβλημα όσον αφορά την επιστροφή μας, των παλαιότερων Doctors – θεωρητικά θα έπρεπε να είμαστε ακριβώς οι ίδιοι όπως τότε. Φυσικά και δεν είμαστε ακόμα έτσι – καθώς ο σκληρός χρόνος έχει περάσει!
Αν κάποιος σκεφτόταν έναν αρκετά καλό λόγο, τότε θα λάτρευα την ιδέα – αλλά ποτέ δεν θα το επιδίωκα. Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα υπήρχαμε στην 50η επέτειο – και αυτό ήταν αρκετά δίκαιο, πιστεύω.»

Top