Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Ο David Tennant μιλάει για τη σειρά και την Rose

Ο David Tennant μιλάει για τη σειρά και την Rose

david tennant ! !

Ο David Tennant, 10ος Doctor της σειράς μας, βρέθηκε στο Wizard World Comic Con που συνέβη πριν λίγες μέρες και μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση του Doctor του με την Rose η οποία μπορεί και να ήταν κάτι παραπάνω.. (όχι ότι δεν το ξέραμε.. αλλά να στο επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Tennant είναι το κάτι άλλο! 😛 )

»Η Rose ήταν η κοπέλα του, ακόμα και αν δεν το είπαν» παραδέχτηκε ο ίδιος μπροστά σε χιλιάδες whovians.. και γιατί όχι να συμπληρώσω εγώ; Φαινόταν ότι η σχέση τους ήταν ιδιαίτερη. Η Rose ήταν εκείνη που πήρε έναν κατεστραμμένο ψυχολογικά Doctor αμέσως μετά τον πόλεμο του Χρόνου και τον έκανε ξανά χαρούμενο και αισιόδοξο.. τον έκανε ξανά Doctor. Γιατί όχι λοιπόν; Εξ άλλου, ο Doctor (και ιδιαίτερα ο 10ος) έχει ιστορία με τις γυναίκες….. ξέρουμε ήδη ότι η River δεν ήταν η πρώτη του γυναίκα.. βασικά, εδώ δεν είμαστε καν σίγουροι αν είναι δίγαμος ή όχι 😛

10th and rose

Φυσικά, εκτός από το Doctor Who, μίλησε και για την καινούργια του δουλειά, A.K.A Jessica Jones στην Marvel :
» Ο οχτάχρονος εαυτός μου, δε θα ήξερε τι να κάνει τώρα» είπε γελώντας. »Το σύμπαν της Marvel, είναι άλλο ένα πράγμα που μεγάλωσα με αυτό..είναι τρελό!»

Σίγουρα είναι ένα παράδειγμα ως προς την πραγματοποίηση των παιδικών ονείρων, σημείωσε όμως πως όλο αυτό αλλάζει το πως βλέπεις μια σειρά :
»Μεγάλωσα ως φαν του Doctor Who. Ήταν η σειρά που περίμενα κάθε Σάββατο βράδυ με κομμένη ανάσα.. ήταν συναρπαστικό. Το να είμαι σε αυτήν, ήταν περίεργο. Κατά κάποιο τρόπο αλλάζει το πως είσαι, δεν μπορείς να είσαι ένας φαν όπως πριν γιατί φυσικά κοιτάς την ίδια σου τη φάτσα στην οθόνη, είναι δύσκολο να το απολαύσεις εντελώς – και φυσικά ήξερα ότι αυτό θα συμβεί καθώς διάβαζα το σενάριο.
Τώρα, μπορώ να το δω κανονικά χωρίς να ξέρω τι θα συμβεί, έτσι μπορώ να είμαι ξανά ένας απλός φαν και είναι υπέροχο» .

Top