Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Νέα για την 10η σεζόν και επιστροφή χαρακτήρα

Νέα για την 10η σεζόν και επιστροφή χαρακτήρα

doctor who peter capaldi pearl mackie season 10 set

Οι αναγνώσεις των καινούργιων επεισοδίων έχουν ξεκινήσει ήδη, τα γυρίσματα ξεκίνησαν και τα νέα πολλά! Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα που μάθαμε τις προηγούμενες ημέρες:

 • Μιλώντας πρόσφατα σε ένα convention, ο Peter Capaldi αποκάλυψε κάτι που δεν έπρεπε, σχετικά με την αποχώρηση της Κλάρα και τα καινούργια επεισόδια. Με πόση επιτυχία έσβησε τη μνήμη του; Ο ίδιος λέει:
  »Δεν είμαι σίγουρος για το πόσο κατάφερε η Κλάρα να σβηστεί από το μυαλό του. Μάλιστα μόλις έκανα.. μόλις πήγα να σας πω κάτι που δεν μπορώ να σας πω. Ας πούμε απλά, ότι μόλις γύρισα κάτι στο οποίο η Κλάρα υπήρχε ακόμα».
  Όμως, όταν έγινε αυτή η δήλωση, δεν είχαν ξεκινήσει ακόμα τα γυρίσματα της 10ης σεζόν, τα οποία αρχίζουν στις 20 Ιουνίου. Άρα σε τι αναφερόταν; Οι απαντήσεις μπορεί να είναι δύο: είτε στο Χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ επεισόδιο, είτε στο Class. Η δεύτερη θεωρία είναι και η πιο βάσιμη, καθώς κυκλοφορούν φήμες πως ο Peter Capaldi θα κάνει μια εμφάνιση στο καινούργιο spin off και θα επιστρέψει στο σχολείο Coal Hill όπου θα δει ένα μνημείο αφιερωμένο στην Κλάρα, πράγμα που θα ενεργοποιήσει την μνήμη του για λίγο.

 • Μετά την εμφάνιση του στο επεισόδιο «Husbands of River Song», o Matt Lucas θα επιστρέψει στη σειρά για να εμφανιστεί στο πρώτο επεισόδιο της 10ης σεζόν!
  Ο ίδιος, σχολιάζοντας την επιστροφή του στη σειρά, δήλωσε: »Είμαι απίστευτα χαρούμενος, που ο Nardole θα επιστρέψει στο TARDIS για μερικές ακόμα περιπέτειες. Λατρεύω να δουλεύω με τον Peter και είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω και με την Pearl».
 • H Pearl Mackie θα ξεκινήσει τον ρόλο της στη σειρά, ως Bill στο πρώτο επεισόδιο της 10ης σεζόν.. πράγμα που μας αφήνει με την απορία: τι θα συμβεί στο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο; Ο Doctor θα είναι μόνος του ή θα έχουμε κάποιον special guest;
 • Η Stephanie Hyam θα έχει έναν guest ρόλο στην καινούργια σεζόν (Jekyll & Hyde, Peaky Blinders, Murdered By My Boyfriend, Sherlock).
 • Το πρώτο επεισόδιο της 10ης σεζόν θα υπογράφει ο Steven Moffat, με παραγωγούς τους Brian Minchin και Peter Bennett και σκηνοθεσία  από  Lawrence Gough.
  Το δεύτερο επεισόδιο έχει γράψει ο Frank Cottrell-Boyce.
 • Σεναριογράφοι στα επόμενα δύο επεισόδια θα είναι η  Sarah Dollard (σεναριογράφος του επεισοδίου «Face The Raven») και ο Mike Bartlett.
 • Σε προηγούμενη συνέντευξή του ο Steven Moffat είχε δηλώσει, πως η 10η σεζόν θα έχει περισσότερα αυτοτελή επεισόδια και λιγότερα two parters.
Top