Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Moffat: το επεισόδιο του Peter Jackson πιθανότατα θα συμβεί!

Moffat: το επεισόδιο του Peter Jackson πιθανότατα θα συμβεί!

Ο Steven Moffat είχε πει παλιότερα πως το πολυσυζητημένο επεισόδιο του Doctor Who που θα σκηνοθετήσει ο Peter Jackson (Lord of the Rings, The Hobbit), πιθανότατα θα συμβεί ‘κάποια στιγμή’ στο μέλλον.

 

steven-moffat-

Στη συνέντευξη του στο τελευταίο τεύχος του SFX, o Moffat δήλωσε :
»Ο Peter είναι ακόμα πολύ απασχολημένος με το ‘ The Hobbit ‘. Έχω μιλήσει μαζί του, πρόσωπο με πρόσωπο και θα του άρεσε πολύ να σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο. Καταλαβαίνει πως δεν υπάρχουν τα ίδια χρήματα όπως στις ταινίες και δεν υπάρχει χρόνος, οπότε θα πρέπει να γίνει όταν θα είναι διαθέσιμος – και νομίζω ότι τελευταία δεν έχει τον χρόνο να απαντήσει ούτε τα emails μας!»

Συνέχισε, λέγοντας : »Πιστεύω πως πιθανότατα θα συμβεί. Εννοώ, ο Peter μπορεί να κάνει ότι θέλει – η Νέα Ζηλανδία του ανήκει! Νομίζω είναι ειλικρινής με τους Whovians του, τουλάχιστον. Είναι εντάξει τύπος και θέλει πραγματικά να το κάνει. Επίσης νομίζω, πως θα ήθελε να πάμε και να κάνουμε τα γυρίσματα στη Νέα Ζηλανδία! Και του απαντάω κάπως ‘Ναι οκ…..θα προτιμούσα απλά να πεταγόσουν μέχρι το Cardiff!’. »

Εμείς να ευχηθούμε αυτός ο τρομερός σκηνοθέτης της τριλογιάρας (τον Άρχοντα εννοώ φυσικά) να έρθει στη σειρά μας και να χαρίσει σε τουλάχιστον ένα επεισόδιο το ταλέντο του..

Top