Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Η Michelle Gomez θα αφήσει τον ρόλο της Missy μετά την 10η σεζόν

Η Michelle Gomez θα αφήσει τον ρόλο της Missy μετά την 10η σεζόν

Μαζί με τον Peter Capaldi, αυτή τη σεζόν θα αποχαιρετήσουμε άλλη μια εξαιρετική ηθοποιό που είχαμε την τύχη να έχουμε στη σειρά μας τα τελευταία χρόνια, και δεν είναι άλλη από την Michelle Gomez και την διαβολική Missy. Η ηθοποιός ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει και εκείνη από τη σειρά μετά την 10η σεζόν, μαζί με τους Peter Capaldi και Steven Moffat:

»Τα παλικάρια μου, οι άντρες της Missy, όλοι προχωράνε. Ο Steven γράφει τόσο υπέροχα για μένα – είναι λες και έχει την φωνή μου μέσα στο μυαλό του και δεν ξέρω πως θα είναι αυτό στο μέλλον.»

Επίσης φαίνεται πως το γεγονός πως θα φύγει και ο Peter Capaldi από τη σειρά, ήταν και αυτό ένας παράγοντας για την απόφαση της: »Δεν ξέρω πως θα νιώθω, να είμαι ο Master σε κάποιον άλλο Doctor. Νιώθω πως είμαι μέρος της εποχής του Peter.»

»Θα μου λείψει το γεγονός πως είναι μια από τις καλύτερες δουλειές που είχα ποτέ. Το γεγονός πως είμαι μια γυναίκα μιας συγκεκριμένης ηλικίας που είναι αυτή η γεμάτη δράση χαρακτήρας. Δε θα μου λείψουν οι κορσέδες και η ενδυμασία του χαρακτήρα, αλλά θα μου λείψει ο υπέροχος, καταπληκτικός Peter Capaldi που πιστεύω ότι είναι ένας από τους καλύτερους Doctor που είχαμε ποτέ. Θα μου λείψει κάποιος σαν τον Steven Moffat να μου γράφει τις καλύτερες ατάκες που είχα σε όλη μου την καριέρα.
Δεν θα μου λείψει η βροχή στην Ουαλία, αλλά θα μου λείψει η Ουαλία. Και οι απίστευτοι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες που δουλεύουν τόσο σκληρά. Δεν είναι δουλειά για αυτούς, είναι ένα πάθος και είναι υπέροχο να βρίσκεσαι μέσα σε αυτό. Είναι κάτι που σε εμπνέει και σου δίνει πολύ ενέργεια. Ναι, θα μου λείψουν πολλά από αυτή τη δουλειά..»

Κρίμα που θα αποχωρήσει και αυτή η ηθοποιός από τη σειρά, αλλά ευτυχώς δε θα της πούμε αντίο ακόμα.. θα την δούμε ξανά στο επόμενο επεισόδιο της σειράς, Extremis και ξανά πριν το τέλος της σεζόν, όπως έχει ανακοινωθεί, μαζί με τον John Simm. Και φυσικά, μιλάμε για τον Master, έναν κακό που πάντα επιστρέφει..και η ίδια είναι θέτικη στο ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον: »Είμαι σίγουρη πως σε λίγα χρόνια, η παρόρμηση να ανατινάξει τα πάντα θα είναι πολύ δυνατή και η Missy θα επιστρέψει!!»
Top