Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Έρχεται ταινία με τον ρομπότ-σκύλο του Doctor, K9!!

Έρχεται ταινία με τον ρομπότ-σκύλο του Doctor, K9!!

k9 timequake

Ο σκύλος – ρομπότ του Doctor K9, επιστρέφει στις οθόνες μας σε ταινία με το όνομα «K9 Timequake» η οποία θα προβληθεί στο σινεμά το 2017!!

Τον είδαμε για πρώτη φορά στο επεισόδιο «The Invisible Enemy» του 1977, και από τότε έχει γίνει ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της σειράς.
Στο New Who, εμφανίστηκε σε ένα μόνο επεισόδιο μαζί με την κάτοχο του Sarah Jane Smith («After School Special»).

Αλλά θα τον ξαναδούμε σύντομα..
Η ταινία «K9 Timequake» έχει σενάριο από τον Bob Baker, έναν σεναριογράφο του Classic Who που συνέβαλε στην δημιουργία του χαρακτήρα. Λέγεται πως θα είναι μια πολυέξοδη ταινία, που υπόσχεται μια μεγάλη περιπέτεια στο διάστημα γεμάτη με ήρωες και ηρωίδες, androids, θεόρατους εξωγήινους και έναν εχθρό που είναι γνωστός στους whovians: τον μεγαλομανή OMEGA.

Στην παραγωγή θα συμμετέχει και η Αγγλία, με γυρίσματα στο εξωτερικό – όμως όπως και η spin off σειρά του K9 που υπήρχε το 2009, δεν θα είναι παραγωγή του BBC.

Προς το παρόν, η ταινία είναι προγραμματισμένη για το 2017, όπου ο χαρακτήρας θα γιορτάζει τα 40 του χρόνια – δεν είναι όμως ακόμα γνωστό αν θα προβληθεί στο σινεμά και σε άλλες χώρες πέραν της Αγγλίας..

Top