Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Τίτλοι επεισοδίων 10ης σεζόν και spoilers

Τίτλοι επεισοδίων 10ης σεζόν και spoilers

Μετά από έναν χρόνο χωρίς κανένα επεισόδιο της σειράς, παρα μόνο ένα Χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ, το Doctor Who επιστρέφει με καινούργια σεζόν και καινούργια companion!!

Διάφορα θα είναι αλλιώς αυτή τη σεζόν, όπως ο τόνος της σειράς, που μετά την σκοτεινή 9η σεζόν έχει ελαφρύνει και θα έχουμε μια πιο light διάθεση. Αλλά και το ύφος της, καθώς όπως έχει δηλώσει ο Steven Moffat, με τον ερχομό της Pearl Mackie άδραξε την ευκαιρία να κάνει μια εκ νέου εισαγωγή σε όλο το σύμπαν της σειράς, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να την ξεκινήσει από αυτό το επεισόδιο.

Επίσης, εκτός από την Bill, έχουμε και την επιστροφή του χαρακτήρα του Nardole για ακόμη μια φορά, μόνο που τώρα ήρθε για να μείνει καθώς θα εμφανιστεί σε αρκετά -αν όχι σε όλα- επεισόδια της σεζόν.
Ο ίδιος ο Matt Lucas πρόσθεσε για την επιστροφή του: »ο Nardole είναι ο πρώτος μη ανθρώπινος companion εδώ και αρκετό καιρό.. ξέρει πράγματα που ακόμα και ο Doctor δεν γνωρίζει!»

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τους τίτλους για όλα τα επεισόδια της σεζόν, καθώς και λίγες λεπτομέρειες για μερικά απο αυτά:

Προσοχή ακολουθούν spoilers!!

1. The Pilot

2. Smile

3. Thin Ice

4. Knock Knock

5. Oxygen

6. Extremis

7. The Pyramid at the End of the World

8. The Lie of the Land

9. The Empress of Mars

10. The Eaters of Light

11. “World Enough and Time”

12. “The Doctor Falls”

Christmas Special 2017: »Twice Upon a Time»

Το επεισόδιο της αναγέννησης του Peter Capaldi και το τελευταίο επεισόδιο του Steven Moffat ως showrunner.
Θα επιστρέψει ο ηθοποιός David Bradley στον ρόλο του 1ου Doctor. Τον είδαμε ξανά σε αυτόν τον ρόλο, στο documentary »An Adventure In Space and Time» στα πλαίσια των 50 χρόνων της σειράς το 2013 και όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της 10ης σεζόν, θα επιστρέψει στο πλάι του Peter Capaldi για το τελευταίο του επεισόδιο, μετά την αναχώρηση της Pearl Mackie.

Φήμες σχετικά με την πλοκή, αναφέρουν πως ο 1ος Doctor θα πρέπει να βοηθήσει τον 12ο να φέρει εις πέρας την τελευταία του αποστολή στο TARDIS. Θα πρέπει να δουλέψουν μαζί για να σώσουν τον Gallifrey, μετακινώντας τον σε μια άλλη διάσταση. Οι θεατές θα ανακαλύψουν πως η κοντινή σκηνή με τα μάτια του Capaldi στο επεισόδιο της 50ης επετείου »The Day of the Doctor», ήταν στην πραγματικότητα η αρχή της δικής του αναγέννησης και θα επιστρέψουμε σε αυτή τη σκηνή καθώς θα μεταμορφώνεται στον 13ο Doctor..

Update (22/6): το set του TARDIS του 1ου Doctor λείπει από το Doctor Who Experience του Cardiff, με την δικαιολογία πως χρησιμοποιείται για τα γυρίσματα του χριστουγεννιάτικου επεισοδίου που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες.

Update (18/7): promo φωτογραφία για το επεισόδιο με τους δυο Doctors:

Ο Steven Moffat δήλωσε για το επεισόδιο:

»’Εχουμε δημιουργήσει από την αρχή τον αυθεντικό, τον 1ο Doctor. Θα μπορούσαμε να κάνουμε το επεισόδιο ασπρόμαυρο και θα νομίζατε πως είναι ο William Hartnell. Υπάρχουν καινούργια τέρατα και καινούργιοι κίνδυνοι για να αντιμετωπίσουν. Αλλά αυτό που είναι πιο συναρπαστικό, είναι ο 1ος Doctor που αντιμετωπίζει τον υπερήρωα που θα γίνει στο μέλλον, με το καινούργιο του TARDIS και όλα αυτά.»

Επίσης επιβεβαίωσε πως έχει γράψει ο ίδιος το επεισόδιο μέχρι και το σημείο της αναγέννησης, απ’όπου θα αναλάβει ο Chris Chibnall για τα τελευταία λεπτά του επεισοδίου με την καινούργια Doctor.

Update (24/7):

Στο πάνελ της σειράς στο San Diego Comic Con αποκαλύφθηκε ο τίτλος του επεισοδίου ο οποίος θα είναι »Twice Upon a Time». Επίσης βγήκε και ένα teaser trailer του επεισοδίου το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Η companion του Doctor στην 10η σεζόν, Pearl Mackie θα επιστρέψει στο επεισόδιο! Δεν μας έδωσαν πολλές λεπτομέρειες για το πως θα εμφανιστεί, οπότε θα περιμένουμε μέχρι τα Χριστούγεννα για να μάθουμε.

 

 

 

 

Τέλος, αποκαλύφθηκε πως ο Mark Gatiss που θα είναι guest star στο επεισόδιο, θα υποδυθεί έναν στρατιώτη του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου, με το όνομα του μέχρι τώρα να είναι »The Captain».

 

Top