Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Τίτλοι επεισοδίων 10ης σεζόν και spoilers

Τίτλοι επεισοδίων 10ης σεζόν και spoilers

Μετά από έναν χρόνο χωρίς κανένα επεισόδιο της σειράς, παρα μόνο ένα Χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ, το Doctor Who επιστρέφει με καινούργια σεζόν και καινούργια companion!!

Διάφορα θα είναι αλλιώς αυτή τη σεζόν, όπως ο τόνος της σειράς, που μετά την σκοτεινή 9η σεζόν έχει ελαφρύνει και θα έχουμε μια πιο light διάθεση. Αλλά και το ύφος της, καθώς όπως έχει δηλώσει ο Steven Moffat, με τον ερχομό της Pearl Mackie άδραξε την ευκαιρία να κάνει μια εκ νέου εισαγωγή σε όλο το σύμπαν της σειράς, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να την ξεκινήσει από αυτό το επεισόδιο.

Επίσης, εκτός από την Bill, έχουμε και την επιστροφή του χαρακτήρα του Nardole για ακόμη μια φορά, μόνο που τώρα ήρθε για να μείνει καθώς θα εμφανιστεί σε αρκετά -αν όχι σε όλα- επεισόδια της σεζόν.
Ο ίδιος ο Matt Lucas πρόσθεσε για την επιστροφή του: »ο Nardole είναι ο πρώτος μη ανθρώπινος companion εδώ και αρκετό καιρό.. ξέρει πράγματα που ακόμα και ο Doctor δεν γνωρίζει!»

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τους τίτλους για όλα τα επεισόδια της σεζόν, καθώς και λίγες λεπτομέρειες για μερικά απο αυτά:

Προσοχή ακολουθούν spoilers!!

1. The Pilot

2. Smile

3. Thin Ice

4. Knock Knock

5. Oxygen

6. Extremis
(Το μεσαίο επεισόδιο της σεζόν θα είναι γραμμένο από τον Steven Moffat και θα είναι το πρώτο επεισόδιο σε μια ιστορία τριών επεισοδίων, η οποία θα αφορά μια εισβολή στη Γη, τους Monks, αλλά και την Michelle Gomez η οποία θα επιστρέψει ως Missy).

7. The Pyramid at the End of the World

8. The Lie of the Land

9. The Empress of Mars
(Οι Ice Warriors θα επιστρέψουν σε αυτή την ιστορία, αυτή τη φορά όχι σε ένα υποβρύχιο αλλά στον πλανήτη Άρη. Το επεισόδιο είναι γραμμένο από τον Mark Gatiss, ο οποίος είχε γράψει και το Cold War της 7ης σεζόν).

10. The Eaters of Light

11. “World Enough and Time”
Η Missy έχει επιστρέψει για τα καλά, και το ίδιο και ο Master με καινούργια εμφάνιση και καινούργιο laser screwdriver (φώτο).  Επίσης οι Cybermen. Φημολογείται πως σε αυτό το επεισόδιο η Bill θα πεθάνει.

12. “The Doctor Falls”

2017 Christmas Special
Χωρίς τίτλο ακόμα. Το επεισόδιο της αναγέννησης του Peter Capaldi.
Λέγεται πως θα επιστρέψει ο ηθοποιός David Bradley στον ρόλο του 1ου Doctor. Τον είδαμε ξανά σε αυτόν τον ρόλο, στο documentary An Adventure In Space and Time στα πλαίσια των 50 χρόνων της σειράς το 2013 και όπως φαίνεται θα επιστρέψει στο πλάι του Peter Capaldi για το τελευταίο του επεισόδιο, μετά την αναχώρηση της Pearl Mackie που φαίνεται πως θα μείνει μόνο για αυτή τη σεζόν ως companion.

Φήμες σχετικά με την πλοκή, αναφέρουν πως ο 1ος Doctor θα πρέπει να βοηθήσει τον 12ο να φέρει εις πέρας την τελευταία του αποστολή στο TARDIS. Θα πρέπει να δουλέψουν μαζί για να σώσουν τον Gallifrey, μετακινώντας τον σε μια άλλη διάσταση. Οι θεατές θα ανακαλύψουν πως η κοντινή σκηνή με τα μάτια του Capaldi στο επεισόδιο της 50ης επετείου »The Day of the Doctor», ήταν στην πραγματικότητα η αρχή της δικής του αναγέννησης και θα επιστρέψουμε σε αυτή τη σκηνή καθώς θα μεταμορφώνεται στον 13ο Doctor..

Update (22/6): το set του TARDIS του 1ου Doctor λείπει από το Doctor Who Experience του Cardiff, με την δικαιολογία πως χρησιμοποιείται για τα γυρίσματα του χριστουγεννιάτικου επεισοδίου που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες..

Top