Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Sequel για το Five(ish) Doctors?

Sequel για το Five(ish) Doctors?

Σε μια ομιλία του στο Cambridge Union Society, ο Paul McGann αποκάλυψε πως έχουν αρχίσει ήδη διαδικασίες για μια συνέχεια στο φιλμ »The Five(ish) Doctors», χωρίς να αποκαλύψει την πλοκή, τους ηθοποιούς, ή το πότε θα προβληθεί.

 

fiveish doctors

Στο  »The Five(ish) Doctors» είδαμε τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη της ταινίας Peter Davison, να συνεργάζεται με τους υπόλοιπους πρώην Time Lords, Colin Baker, Sylvester McCoy και Paul McGann σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν μια θέση στην ταινία της 50ης επετείου.

Ακόμα όμως, πέρα από την δήλωση του McGann, δεν έχουμε καμία άλλη πληροφορία για το sequel.

paul mcgann

Επίσης, στην ομιλία του ανέφερε πως οι παραγωγοί της σειράς θα μπορούσαν να δοκιμάσουν και έναν γυναικείο Doctor αντί για τον Peter Capaldi. Συγκεκριμένα ονόμασε τις Tilda Swinton και Diana Quick ως τις τοπ επιλογές του για τον ρόλο του δωδέκατου Doctor, λέγοντας ότι θα είχαν πολλά να προσφέρουν σε »έναν από τους μεγαλύτερους χαρακτήρες που έχουν γραφτεί ποτέ».
Παρόλα αυτά, ο ίδιος έχει ήδη επαινέσει την επιλογή του Peter Capaldi για τον ρόλο λέγοντας πως θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος που έχει υπάρξει.

Τέλος, αποκάλυψε πως θα ήταν πρόθυμος να δουλέψει στο Game of Thrones, ιδιαίτερα αφού θα του εξασφάλιζε μια σύνταξη..!

Top