Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Doctor Who τουλάχιστον μέχρι το 2020!

Doctor Who τουλάχιστον μέχρι το 2020!

Το Doctor Who έκανε την πρεμιέρα του 23 Νοεμβρίου του 1963 και πέρυσι έκλεισε τα 50 χρόνια προβολής του. Όμως δεν θα σταματήσουμε εκεί… 

12-doctors

Ο Stephen Moffat μιλώντας στο Variety επιβεβαίωσε ότι η σειρά θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το 2020 ενώ παράλληλα είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι ο Peter Capaldi θα συνεχίσει να ενσαρκώνει το ρόλο του Doctor και για την 10η σεζόν!

»Η σειρά θα συνεχιστεί τουλάχιστον για άλλα 5 χρόνια.Έχω δει τα σχέδια του καναλιού. Δεν έχει να πάει πουθενά! Μπορούμε πλέον να το αποδεχτούμε. Αποτελεί έναν τηλεοπτικό μύθο. Απλά θα συνεχίσει να υπάρχει!»

Επίσης, σε συνέντευξη του ο Moffat μίλησε για την «αθανασία» που χαρακτηρίζει τη σειρά αλλά και το «άλλο» επίπεδο στο οποίο έχει μπει, μετά το reboot του 2005.

opening

«Τo Doctor Who αποτελεί μια διαχρονική σειρά. Μπορεί να ταιριάξει παντού και πάντα. Είναι με τέτοιο τρόπο στημένο που του επιτρέπει να προσαρμόζεται σε όλα, μιας και κυριολεκτικά όλοι μπορούν να αντικατασταθούν. Οι περισσότερες σειρές δεν μπορούν να το κάνουν αυτό και χαρακτηρίζονται από ένα αίσθημα θνησιμότητας». 

Τέλος, ο παραγωγός δεν είχε τίποτα νεότερο να μας πει σχετικά με τους ηθοποιούς που θα εμφανιστούν στο υπόλοιπο της σεζόν, παρά μόνο ότι η Clara θα μας αποχαιρετήσει στο τέλος της σεζόν, και ο Capaldi θα μείνει για την 10η. 

Top