Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Δεν θα μειωθεί ο αριθμός επεισοδίων της 10ης σεζόν

Δεν θα μειωθεί ο αριθμός επεισοδίων της 10ης σεζόν

series-9-capaldi-landscape-3

Η 9η σεζόν του Doctor Who έχει περάσει τη μέση της και όπου να ναι τελειώνει, και οι φήμες για το αν η 10η θα είναι full season ή όχι έχουν πάρει φωτιά. Τελευταίο νέο σύμφωνα με την Mirror, ήταν πως η επόμενη σεζόν θα περιείχε τον μισό αριθμό επεισοδίων επειδή ο Doctor μας Peter Capaldi ήθελε να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα:

»Το Doctor Who θα επιστρέψει την επόμενη χρονιά με τον μισό αριθμό επεισοδίων. Το BBC πίεσε για περισσότερα από τα συνηθισμένα 12 επεισόδια, αλλά ο ηθοποιός θέλει να ασχοληθεί και με άλλες δουλειές. Απάντησε στα αφεντικά πως το να δουλέψει περισσότερο δεν γινόταν, ούτε εκείνος αλλά ούτε και οι εξαντλημένοι υπάλληλοι της σειράς: »αν η σειρά έπαιζε όλο τον χρόνο, θα υπήρχαν απώλειες – και μια από αυτές θα ήταν η ποιότητα. Υπάρχει ένα σημείο που δεν μπορείς να σπρώξεις τους ανθρώπους παραπάνω».
Ο Peter Capaldi, πρόκειται να σκηνοθετήσει μια ταινία ελαφρώς βασισμένη στον καιρό που συμμετείχε στην punk μπάντα ‘The Dreamboys’ και δύο επεισόδια της Αμερικάνικης σειράς Veep. Στις αρχές τις δεκαετίας του 80, ο Capaldi ήταν τραγουδιστής και κιθαρίστας των The Dreamboys και οι εμφανίσεις τους περιλάμβαναν και το Late, Late Show του Craig Ferguson.
Άτομα μέσα από τη σειρά, έχουν αποκαλύψει πως η επόμενη σεζόν θα μειωθεί έτσι ώστε ο ηθοποιός να έχει τον χρόνο που χρειάζεται.»

 

Μετά από αυτά, ευτυχώς οι Steven Moffat και Peter Capaldi πήραν θέση διαψεύδοντας τις φήμες μια και καλή – αν και πάλι δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα έχουμε επεισόδια το 2016. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι η 10η σεζόν δεν θα μειωθεί σε αριθμό:

»Θα κάνουμε μια full season. Μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό. Κάνω μια full season από 12 επεισόδια, συν ένα Χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ. Δεν ξέρω πότε θα προβληθεί, αυτά τα κανονίζουν άλλοι. Και ακόμα και αν ήξερα – που πραγματικά δεν γνωρίζω – δεν θα μου επιτρεπόταν να πω κάτι γιατί δεν έχω λόγο στο θέμα. Αλλά δεν θα μειωθεί η σεζόν. Δεν κάνουμε λιγότερα επεισόδια, αυτά είναι μπούρδες. Μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό απόλυτα» δήλωσε ο showrunner της σειράς στους Radio Times.

Τέλος, ένα βίντεο με την απάντηση του Peter Capaldi, ο οποίος είπε επίσης ότι δεν θα μειωθεί η σεζόν αν και δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα :

Δεδομένου πως τα γυρίσματα για τις σεζόν 8 και 9 ξεκίνησαν και τα δύο Ιανουάριο του 2014 και 2015 αντίστοιχα, το γεγονός πως δεν γνωρίζουμε ημερομηνία έναρξης μπορεί να σημαίνει πως η επόμενη σεζόν θα αργήσει να προβληθεί. Το καλό είναι πάντως, πως τα επεισόδια δεν θα είναι λιγότερα….!

 

Top