Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Class: συνέντευξη των συντελεστών με στοιχεία και spoilers για τη σειρά

Class: συνέντευξη των συντελεστών με στοιχεία και spoilers για τη σειρά

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, οι νεαροί ηθοποιοί του Class [Jordan Renzo (που υποδύεται τον Matteusz), Vivian Oparah (Tanya), Greg Austin (Charlie), Fady Elsayad (Ram) και Sophie Hopkins (April)], ο showrunner του (Patrick Ness) αλλά και ο παραγωγός της σειράς (Brian Minchin), μίλησαν στην Metro UK αποκαλύπτοντας διάφορα για το είδος της σειράς που είναι το Class και το τι θα περιέχει..:

  • Είχε γίνει ξανά πρόταση στον Patrick Ness να δουλέψει στο Doctor Who

Ο ίδιος δήλωσε: »Ο Brian Michin με είχε πλησιάσει πριν λίγα χρόνια για να δει αν ενδιαφερόμουν να γράψω για το Doctor Who. Αλλά έκανα πολλά πράγματα για ΄΄αλλους ανθρώπους εκείνο το διάστημα. Όμως είχα φτιάξει ένα πρόχειρο σενάριο και ήθελα πολύ να κάνω κάτι μόνος μου».

  • Το Class είναι μια μίξη της Buffy και του Twilight

Ο ηθοποιός Jordan Renzo που υποδύεται τον μαθητή Matteusz, είπε: »έχει μια Αμερικάνικη αίσθηση. Είναι στο Λονδίνο και όλοι είναι Άγγλοι στη σειρά, αλλά ο τρόπος που το γράφει ο Patrick έχει κάτι από αμερικάνικη τηλεόραση. Είναι μια μίξη της Buffy και του Twilight».

Ο ίδιος ο Patrick Ness ομολόγησε πως είναι μεγάλος φαν της σειράς Buffy, αποκαλώντας την ‘την πιο υπέροχη σειρά που έχει υπάρξει ποτέ!’.

  • Το Class θα έχει επίσης τον μονάδικό ηθοποιό που έχει εμφανιστεί σε κάθε σειρά στο σύμπαν του Doctor Who

O Paul Marc Davies, ο οποίος έχει εμφανιστεί στο Doctor Who (υποδύθηκε τον Futurekind Chieftain στο επεισόδιο »Utopia»), στο Torchwood (υποδύθηκε τον Cowled Leader στο επεισόδιο »Exit Wounds») αλλά και στο The Sarah Jane Adventures (υποδύθηκε τον Trickster), θα παίξει στο πρώτο επεισόδιο της σειράς τον Shadow Kin, πράγμα που τον κάνει -μέχρι τώρα- τον μοναδικό ηθοποιό που έχει παίξει στο Doctor Who αλλά και σε όλες τις spin off σειρές του.

  • Οι ηθοποιοί λάτρεψαν την συνεργασία τους με τον Peter Capaldi ο οποίος θα εμφανιστεί στο πρώτο επεισόδιο

Η νεαρή Vivian Oparah (Tanya), δήλωσε: »ήταν σαν ένα υπέροχο σεμινάριο το να τον βλέπεις, και είναι τόσο καλός. Είχε χρόνο για όλους στο σετ, και θα πήγαινε να πεί σε κάποιον »μπράβομ αυτό ήταν πολύ καλό». Ήταν πραγματικά υπέροχο».

Η Sophie Hopkins (April) πρόσθεσε: »κανείς μας δεν πίστευε αυτό που συνέβαινε. Το να βλέπουμε τον τρόπο που δουλεύει ο Peter, τον τρόπο που έχει τις λέξεις μπροστά του στο σενάριο και τις μεταμορφώνει τελείως, είναι κάτι το απίστευτο».

  • Δεν θα δούμε τέρατα από το Doctor Who στη σειρά

Μην περιμένετε να δείτε Weeping Angels, Cybermen ή ότιδήποτε άλλο. Ο ίδιος ο Patrick είπε: »ως θεατής, θέλω να βλέπω καινούργια πράγματα, οπότε αυτή ήταν η φιλοσοφία μου και στη σειρά».

  • To Class είναι για όλες τις ηλικίες

Η Sophie Hopkins δήλωσε: »δεν είναι κάτι εφηβικό. Θα το έβλεπα και εγώ, αλλά και οι φίλοι μου και η οικογενειά μου. Είναι δια-ηλικιακό».
Ο σεναριογράφος Patrick Ness είπε: »η σειρά παίρνει τον συναισθηματικό πόνο πολύ σοβαρά και νομίζω πως για αυτό οι ενήλικες θα το βλέπουν. Υπάρχει μια αληθινή, σοβαρή αντιμετώπιση για το πως νιώθονται κάποια πράγματα».
Τέλος, ο Greg Austin (Charlie) πρόσθεσε: »μπορεί να γίνει πολύ βαρύ σε μερικά σημεία και πολύ έντονο και σέξυ και ενθουσιώδες, οπότε πιστεύω πως θα αρέσει αρκετά και στους ενήλικες».

  • Οι Whovians θα βρουν μερικές εκπλήξεις..

Ο Austin δήλωσε: »υπάρχει αρκετή σύνδεση έτσι ώστε οι φανς του Doctor Who να την προσέξουν. Αυτό που ελπίζω είναι πως οι Whovians θα εκπλαγούν. Θα υπάρχει κάτι εκεί που ξέρουν και αγαπάνε, αλλά επιπλέον κάτι καινούργιο και συναρπαστικό».

Top