Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > News > Ανακοινώθηκαν οι πρωταγωνιστές του spin-off Class!

Ανακοινώθηκαν οι πρωταγωνιστές του spin-off Class!

Σε λίγες μέρες ξεκινάνε τα γυρίσματα του Class, του spin off που θα προσπαθήσει να γεμίσει τον χρόνο μέχρι το 2017 που η σειρά μας θα γυρίσει για την 10η σεζόν και σήμερα έγινε και η επίσημη φωτογράφηση και ανακοίνωση των πρωταγωνιστών!

class team

Το σχολείο Coal Hill ήταν μέρος του Doctor Who από την αρχή του και αυτό έχει κάποιες επιπτώσεις. Όλα αυτά τα ταξίδια στον χρόνο μέσα στα χρόνια, έχουν κάνει τους τοίχους του χώρου και του χρόνου λεπτούς. Υπάρχει κάτι που πιέζει από την άλλη μεριά, κάτι που περιμένει την ευκαιρία του να σκοτώσει τους πάντες και τα πάντα, να μας φέρει όλους στη σκιά.

Και εδώ για να το αντιμετωπίσουν είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς… 4 μαθητές και μια καθηγήτρια, ο καθένας με τα δικά του κρυμμένα μυστικά και επιθυμίες. Μέσα στη σειρά θα αντιμετωπίσουν τους χειρότερους φόβους τους, παράλληλα με μια ζωή γεμάτη από φίλους, γονείς, σχολείο, δουλειά, σεξ, θλίψη και πιθανότατα το τέλος του κόσμου..για να τους γνωρίσουμε έναν έναν:

Greg Austin

Ο νεαρός ηθοποιός που μέχρι πρόσφατα είχε τον ρόλο του Gordon Selfridge στην σειρά του ITV »Mr Selfridge» που τελειώσε πριν λίγο καιρό, θα έχει έναν από τον 5 πρωταγωνίστικους ρόλους της σειράς το όνομα του οποίου φημολογείται πως θα είναι Charlie.

Fady Elsayed

Sophie Hopkins

Vivian Oparah

Katherine Kelly

Ο σεναριογράφος της σειράς Patrick Ness, είπε για την Kelly: »Ψάξαμε πολύ για αυτό το υπέροχο cast, φανταστικοί ηθοποιοί που καταλαβαίνουν τι θέλουμε να κάνουμε με αυτή τη σειρά. Και είμαστε πολύ τυχεροί που μια από αυτούς είναι η Katherine Kelly! Ήταν υπέροχη στα «Happy Valley», «The Night Manager» και «Mr Selfridge», απλά περιμένετε μέχρι να την δείτε και εδώ!».

 

 

Ο Steven Moffat που θα είναι και εδώ παραγωγός της σειράς, δήλωσε:

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο υπέροχο από το να γνωρίζεις ηθοποιούς που δεν έχει ακούσει κανείς για αυτούς ακόμα. Την προηγούμενη βδομάδα είχαμε την πρώτη ανάγνωση των πρώτων επεισοδίων, και είχαμε πολλούς τέτοιους ηθοποιούς. Το σχολείο Coal Hill υπήρξε μέρος του Doctor Who από την αρχή του το 1963, αλλά αυτή η καινούργια σειρά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει από αυτό το σχολείο. Το Class είναι σκοτεινό, σέξυ, και αφορά το εδώ και το τώρα. Πάντα αναρωτιόμουν αν θα μπορούσε να υπάρξει μια Βρετανική Buffy – και απ’ότι φαίνεται χρειάστηκε ο υπέροχος Patrick Ness για να βρει τον τρόπο να το πραγματοποιήσει.»

 

Όσο για το αν θα έχουμε κάποια εμφάνιση του Doctor στη σειρά, τίποτα δεν είναι γνωστό ακόμα.. αλλά ο Peter Capaldi θα ήθελε να συμβεί!

 

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν εντός ημερών, και η προβολή της θα ξεκινήσει μέσα στο 2016. Περισσότερα νέα σχετικά με το cast θα ανακοινωθούν στους επόμενους μήνες. Πως σας φαίνονται οι ανακοινώσεις που έχουμε μέχρι τώρα;;

Top