Βρίσκεστε Εδώ
Αρχική Σελίδα > Αφιερώματα > Fact Files > 10×11 World Enough and Time – Facts File: Αναφορές Του Επεισοδίου

10×11 World Enough and Time – Facts File: Αναφορές Του Επεισοδίου

Αναφορές σε παλαιότερα επεισόδια, ηθοποιούς, ιστορίες και άλλα, του επεισοδίου «World Enough and Time» της 10ης σεζόν  από το BBC:

Η ανάγνωση του επεισοδίου έγινε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017. Τα γυρίσματα του επεισοδίου ξεκίνησαν στις 24 του ίδιου μήνα, και τελείωσαν 28 Μαρτίου.

Η Rachel Talalay με τους Michelle Gomez και Peter Capaldi κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του επεισοδίου Dark Water.

Το επεισόδιο »World Enough and Time» είναι το 5ο επεισόδιο της σειράς με σκηνοθέτη την Rachel Talalay. Το πρώτο της επεισόδιο, »Dark Water» ήταν η πρώτη συνάντηση του Doctor του Peter Capaldi και της Missy της Michelle Gomez.

O Master μεταμφιεσμένος ως Kalid στο επεισόδιο »Time-Flight».

Ο Master – John Simm επιστρέφει, και βλέπουμε για ακόμα μια φορά πως είναι μάστερ στις μεταμφιέσεις. Στο επεισόδιο »Time Flight» του Classic Who μεταμφιέστηκε σε ένα τζίνι με το όνομα Kalid, ενώ στο επεισόδιο »Castrovalva» υιοθέτησε τη φιγούρα του ηλικιωμένου και ευγενικού αρχηγού ‘Portreeve’. Επίσης την εποχή του Time War η μεταμφίεση του ως Professor Yana ήταν τόσο πειστική, που ακόμα και ο ίδιος πίστεψε πως ήταν ο εαυτός του!

Η αρχή της φιλίας του Doctor με τον Master έχει αναφερθεί σε αρκετές ιστορίες, αλλά λεπτομέρειες για τον καιρό που ήταν μαζί στην Ακαδημία (όπως αναφέρθηκε στο επεισόδιο) είναι σπάνιες. Όμως, στο επεισόδιο »Terror of the Autons», ένας άλλος Άρχοντας του Χρόνου ανέφερε στον Doctor πως το πτυχίο του Master στις κοσμικές επιστήμες ήταν υψηλότερου βαθμού από εκείνο του Doctor, ο οποίος αναστατωμένος απάντησε πως απλά είχε μια πιο αργή εξέλιξη..! 😛

 Για ακόμα μια φορά βλέπουμε το ταλέντο του Doctor στο Venusian Aikido, μια μορφή μάχης χωρίς όπλα η οποία άρεσε πολύ στον 3ο Doctor και την χρησιμοποιούσε συχνά.
Top